Ιατρείο

Το ιατρείο του Χειρουργού Λέων Κ. Ιούμπα βρίσκεται στην οδό Ιωαννίνων 68, Κολωνός 10444. Το ιατρείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (TC3000, Veinlite, κλίβανος αποστείρωσης Eastern Medical Autoclave, κ.ά.).

Στο ιατρείο πραγματοποιούνται επεμβάσεις πολύ μικρής ή μικρής βαρύτητας, όπως παθήσεις του δέρματος που δεν απαιτούν νοσηλεία σε νοσοκομείο και μπορούν να πραγματοποιηθούν με τοπική αναισθησία.

Τηλέφωνο ιατρείου: 210 5154 432 (Δέχεται με ραντεβού).

Το ιατρείο περιέχει τον ακόλουθο ιατρικό εξοπλισμό

Η θερμοπηξία με το σύστημα TC 3000 αποτελεί μια νέα μέθοδο που αλλάζει σημαντικά το πεδίο θεραπείας των ευρυαγγειών. Δίνει λύση στη θεραπεία ευρυαγγειών σε κάθε περιοχή του σώματος και σε κάθε τύπο δέρματος, χωρίς τον κίνδυνο παρενεργειών. Η σχεδόν ανώδυνη εφαρμογή της έχει θεαματικά αποτελέσματα στη θεραπεία των ευρυαγγειών με πολύ μικρή διάμετρο (0.1 μέχρι 0.9 mm), των τριχοειδικών αγγείων που σπανίως εμφανίζονται μετά από σκληροθεραπεία, των κόκκινων κηλίδων και των ευρυαγγειών προσώπου.

Η συσκευή φλεβικής απεικόνισης Veinlite αποτελεί τον καλύτερο τρόπο εύρεσης φλεβών για παρακέντηση αποτελώντας πολύτιμο εργαλείο. Η συσκευή φλεβικής απεικόνισης Veinlite προσφέρουν επίσης ασύγκριτη ευκολία στην απεικόνιση και σήμανση των φλεβικών κιρσών καθώς και των τροφοφόρων φλεβών για την πραγματοποίηση σκληροθεραπείας.

Η σκληροθεραπεία αποτελεί την παλαιότερη και αποτελεσματικότερη θεραπεία των ευρυαγγειών. Με τη χρήση της συσκευής φλεβικής απεικόνισης Veinlite® επιτυγχάνεται η έγχυση σκληρυντικής ουσίας σε ευρυαγγείες μεγαλύτερες με χρήση πολύ λεπτής βελόνας. Η σκληρυντική ουσία είτε σε μορφή αφρού είτε σαν διάλυμα προκαλεί ίνωση του τοιχώματος των ευρυαγγειών και σύγκλεισή τους. Με τον τρόπο αυτό το αίμα δεν μπορεί να εισέλθει ξανά εντός των αγγείων και παύουν να είναι πλέον ορατά.

Επιτραπέζιος αυτόματος κλίβανος υγρής αποστείρωσης Eastern Medical Autoclave. Είναι ιδανικός για την αποστείρωση των σετ αλλαγών και των σετ για μικρές χειρουργικές επεμβάσεις. Ο κλίβανος Eastern Medical Autoclave είναι ανοξείδωτης άριστης ποιότητας κατασκευής και περιέχει πόρτα ασφαλείας με περιστροφικό βολάν ασφάλισης. Προεπιλεγμένα προγράμματα αποστείρωσης 121˚C & 135˚C.
Ειδική διαθερμία Ellman Surgitron Radiolase για αφαίρεση καλοηθών όγκων δέρματος, αναίμακτα και χωρίς πόνο.

Εικοινωνία Εικοινωνία